A-Shots staat voor de fotografie van Anja Daleman,  sinds 2006.

Werkzaam in Nederland en Londen voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

 

Ik hou van de veelzijdigheid van het fotografievak!

 

De ene dag maak ik portretten voor de -over ons- pagina van een bedrijf,  op de andere dag fotografeer ik tijdens het verjaardagsfeest van een Republikeinse congressman die zijn 70e verjaardag viert in Amsterdam met al zijn familie en vrienden. Ik richt mij op reportage- en portret fotografie. Veel van mijn shoots vinden plaats bij events, zoals congressen, seminars, zakelijke bijeenkomsten, award shows, bruiloften, verjaardagsfeesten.

 

Door mijn achtergrond: studie Hotelschool, werk: Event management, weet ik als geen ander wat er van mij verwacht wordt en ik vind het een feestje om van deze events een goed visueel verslag te maken. Voor zakelijke portretten ben je ook aan het juiste adres, ik denk graag met je mee  en als jij er voor open staat doen we het net even anders. Particulieren zijn ook van harte welkom. Ik maak graag foto's van bruiloften, loveshoots, kids en verzorg te gekke familie shoots.

 

Veelzijdig: Naast A-Shots richt ik mij met www.hollandphotoshoot.com op buitenlandse bezoekers aan Nederland, vnl Amsterdam. Dit zijn voornamelijk bedrijven die events organiseren in Nederland of private events (exclusieve verjaardagsfeest, trouwerij). Creating Memories!

Ook in Londen kun je mij al fotoshootend tegenkomen. www.londonphotographyshoot.co.uk

Hondsdol & Co: Een leuk project dat ik samen met Ilse Lindeijer heb opgezet. Ilse is schrijver (www.hetboekvanilse.nl)  en vaak zijn we samen op pad om leuke interviews te houden met hondenbezitters en ik maak er een mooi beeld bij. Verhalen zijn te volgen op Facebook en Instagram.

 

Klanten o.a.: Danone, DanTrade, ITB, CEO, DNB, Agora, Hotelrez, Nestlé, Sunoco, Timpaan, BVFA, GGD, GGZ, Boskalis, Formad, SP Global.

 

ABOUT   |   ENGLISH   |   PROJECT HONDSDOL & CO   |   FINE ART   |   BLOG   |   CONTACT